Werkplaats

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud en reparaties aan auto’s van alle merken. Onze werkplaats is uitgerust met professionele en moderne apparatuur, zodat wij alle auto’s kunnen onderhouden en repareren. U bent van harte welkom!

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Om tijd en geld te besparen, kunt u de APK combineren met een onderhoudsbeurt.

Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan auto’s van alle merken. Onze werkplaats is uitgerust met professionele en moderne apparatuur, zodat wij aan auto's van alle merken kunnen werken. Is uw auto toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt? U bent bij ons aan het juiste adres.

Reparaties

Voor alle grote en kleine reparaties kunt u bij ons terecht, denk aan het vervangen van de distributieriem, airco reparaties, banden vervangen of uitlijnen en het oplossen van storingen.

Mocht er een grotere reparatie uitgevoerd moeten worden dan verwacht, dan nemen wij altijd eerst contact met u op zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom bij ons bedrijf in Scharendijke!

© Copyright 2024 Autobedrijf Scharendijke | Privacy | ZienWebdesign